Over ons

ZZUPER is een nieuwe speler die zich volledig heeft toegelegd op verzekeringen voor zelfstandigen. De mensen achter ZZUPER beschikken echter over ruime ervaring binnen de verzekeringswereld.

De oprichters van ZZUPER zagen dat een grote groep zzp'ers geen enkele vorm van financieel vangnet heeft als ze met een medisch probleem kampen. Ze komen dan vrij snel in de moeilijkheden. Dit is echt een serieus maatschappelijk probleem.

Klik hier als je het naadje van de kous wil weten.

services-banner
horse
Echt ZZuper

Een betaalbaar AOV alternatief

Onderzoek wijst uit dat zzp'ers wel degelijk willen betalen voor een soort AOV, maar dat een AOV simpelweg veel te duur is. Een zzp'er is al gauw honderden euro’s per maand kwijt aan een AOV. Er is dus behoefte aan een veel betaalbaarder alternatief. Verzekeraars schermen weliswaar met advertenties zoals “een AOV vanaf 25 euro per maand”, maar daarmee houden die verzekeraars je wel een beetje voor de gek. Want z'n lage maandpremie kan door hen alleen worden waargemaakt door onrealistische uitgangspunten: een zeer korte looptijd en een zeer lage uitkering, voor iemand die nog heel jong is. Zodra je een AOV wilt waar je echt wat aan hebt, kijk je alsnog aan tegen die veel te hoge maandpremie.

En dan is het nog maar de vraag of de verzekeraar ook echt gaat uitkeren. Een AOV-product is namelijk enorm complex. Er zijn tal van factoren waardoor een verzekeraar kan besluiten dat je toch niet in aanmerking komt voor een uitkering. Daarnaast heb je te maken met gedoe en betutteling: herkeuringen, verzekeringsartsen die vinden dat je bepaalde arbeid wél kunt verrichten. Daar ben je geen zelfstandige voor geworden!

Lees Meer
Een praktische oplossing voor de zzp'er

verzekering zonder kleine lettertjes

De oprichters van ZZUPER hebben zich als doel gesteld om een verzekering te ontwikkelen die dit probleem voor zzp'ers oplost.

Daarom komt ZZUPER met een uniek product: het ZZUPER Vangnet.

  • Geen maandelijkse uitkering, maar een geldbedrag ineens
  • Geen pagina’s aan kleine lettertjes en onduidelijke beoordelingen, maar een beperkte set heldere voorwaarden
  • Een korte gezondheidsverklaring, geen medische keuring vooraf nodig
  • Eenvoudig online berekenen van je premie
  • Dagelijks opzegbaar
Bereken je premie
insuranceinsurance

Kortom: geen betutteling, geen gedoe en direct boter bij de vis. Precies wat zzp'ers willen.

heart

Het ZZUPER vangnet

Het ZZUPER vangnet kost daadwerkelijk een paar tientjes per maand. Maar dan heb je ook een dekking waar je echt iets aan hebt. Klik hier voor een directe vergelijking met de concurrentie.

Bekijk directe vergelijking
books

Veelgestelde vragen

ZZUPER staat onder toezicht van de AFM. Bovendien zijn alle verzekeringen gedekt door gerenommeerde verzekeraars. Voor meer informatie, klik hier voor veelgestelde vragen.

Check veelgestelde vragen
phone

Contact

ZZUPER verzekeringen kunnen ook worden afgesloten via verzekeringstussenpersonen. Ben jij een verzekeringstussenpersoon en wil je graag onze producten aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op