Disclaimer van ZZUPER

banner
Staan er fouten op de site?

Wij hebben de informatie met veel zorg opgesteld met als doel dat alle informatie klopt en volledig is. Er kan echter altijd per abuis een fout zijn ingeslopen. Kom je iets tegen op onze website dat niet juist of verouderd is? Laat het ons dan weten via info@zzuper.nl. Dan passen wij de site aan. Wij zijn niet aansprakelijk voor kennelijke onjuiste informatie op onze site. Dus als er informatie of gegevens op de site staan die niet juist zijn. En waarvan je wist of kon begrijpen dat dit niet klopt? Dan zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout.

Werkt de site niet (goed)?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt. Ons doel is dat onze bezoekers de informatie snel en goed kunnen vinden. Doet de site het niet (goed)? Bijvoorbeeld als er een storing is. Of als internet het om een andere reden niet goed doet. Dan zijn wij voor de eventuele gevolgen hiervan niet aansprakelijk.

Verwijzen wij naar andere sites?

Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar andere sites? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.